Savez-white

САВЕЗ РАЧУНОВОЂА И РЕВИЗОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

КОНТИНУИРАНА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕДУКАЦИЈА 1/2020

Садржај видео предавања КПЕ 1/20 биће доступан до 10.05.2020. године.

Видео материјали постављени на овом веб сајту најмењени су искључиво члановима Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске и представљају само онај дио едукације који би сте слушали на предавањима. Материјали са написима аутора, које сте иначе преузимали на семинарима, биће Вам послати поштом или путем e-mail-а на адресе које сте навели у Вашем пријавном листу. Кориштење материјала постављених на овом веб сајту у било које друге сврхе, осим наведених, те њихово неовлаштено умножавање је забрањено.  

ДИРЕКТНИ ПОРЕЗИ

ТЕМА 1 - Пореске мјере на ублажавању посљедица вируса корона - Перса Паић

ТЕМА 2 - Пореске обавезе пољопривредника - Перса Паић

Кратко уводно обраћање Персе Паић можете погледати у видеу са лијеве стране. Предавања на наведене теме морате преузети на Ваш десктоп тако што ће те кликнути на плаву типку преузми, а затим кад Вам се отвори прозор са слајдом, у горњем десном углу ће те кликнути на стрелицу (која показује ка доле)  како би преузели презентацију. Након што преузмете презентацију провјерите да ли је укључен звучник на Вашем рачунару и покрените презентацију.

Р А Ч У Н О В О Д С Т В О

Правни и рачуноводствени аспекти промјена на властитом капиталу - проф. др Душко Шњегота

Кратко уводно обраћање проф. др Душка Шњеготе можете погледати у видеу са лијеве стране. Предавање на наведену тему морате преузети на Ваш десктоп тако што ће те кликнути на плаву типку преузми, а затим кад Вам се отвори прозор са слајдом, у горњем десном углу ће те кликнути на стрелицу (која показује ка доле)  како би преузели презентацију. Након што преузмете презентацију провјерите да ли је укључен звучник на Вашем рачунару и покрените презентацију.

Рачуноводствене политике и рачуноводствене процјене - проф. др Јелена Пољашевић

Кратко уводно обраћање проф. др Јелена Пољашевић можете погледати у видеу са лијеве стране. Предавање на наведену тему морате преузети на Ваш десктоп тако што ће те кликнути на плаву типку преузми, а затим кад Вам се отвори прозор са слајдом, у горњем десном углу ће те кликнути на стрелицу (која показује ка доле)  како би преузели презентацију. Након што преузмете презентацију провјерите да ли је укључен звучник на Вашем рачунару и покрените презентацију.

ИНДИРЕКТНИ ПОРЕЗИ

Мјере Савјета министара БиХ у области индиректног опорезивања за превенцију, сузбијање и отклањања посљедица вируса Корона и услуге рекламе и пропаганде и консултантске услуге систему ПДВ-а - Дејан Ракић, Владимир Милиновић

Кратко уводно обраћање Дејана Ракића можете погледати у видеу са лијеве стране. Предавање на наведену тему морате преузети на Ваш десктоп тако што ће те кликнути на плаву типку преузми, а затим кад Вам се отвори прозор са слајдом, у горњем десном углу ће те кликнути на стрелицу (која показује ка доле)  како би преузели презентацију. Након што преузмете презентацију провјерите да ли је укључен звучник на Вашем рачунару и покрените презентацију.